Вдячність спонсорам та меценатам

Дата: 21.06.2017 08:16
Кількість переглядів: 654

         Єланецька селищна рада висловлює щиру подяку підприємцям та фермерам селищної ради, бажає їм вагомих здобутків та нескінченної ділової енергії  для реалізації нових планів, щастя, здоров’я, миру і злагоди їхнім  родинам.

 Щира вдячність за підтримку та активну участь у житті селища:

  • Дудніку В.В.
  • Істраті М.І.
  • Бугаєвській А.М.
  • Вороніній Р.В.
  • Тепловій К.А.
  • Лебідь В.М.
  • Білоус М.М.

      За надання спонсорської допомоги для вручення премій працівникам лікарні за сумлінну працю , значний особистий внесок у зміцнення здоров’я населення району, з нагоди професійного свята  Дня медичного працівника – по 500 гривень:

  • Мачушенко В.І – лікарю- педіатру
  • Моторній Т.О. – лікарю-стоматологу
  • Чернік І.В. – лікарю-лаборанту
  • Піскуну А.І. – лікарю-травматологу
  • Моргун Н.В. – лікарю акушеру-гінекологу
  • Бугаєнко О. М. – лікарю-терапевту
  • Мироненко Г. М. – лікарю-терапевту
  • Щербаченку В.Д. – лікарю-педіатру
  • Бугаєнко Н.І. – сімейному лікарю
  • Шапошник Н.В. – сімейному лікарю

     За надання спонсорської допомоги для вручення премій гімназистам, учням школи та вчителям до свята Останнього дзвоника та випускного балу учнів 9-х класів по 500 гривень:

      Тарасенко Марії, учениці 3 класу Єланецької гуманітарної гімназії, за активну участь в організації громадської роботи гімназії та селища, цілеспрямованість і наполегливість, артистизм, участь та неодноразові перемоги в спортивних змаганнях гімназійного, районного рівня та активну життєву позицію.

            Гунько Валерії, учениці 2 класу Єланецької гуманітарної гімназії, за цілеспрямованість і наполегливість в оволодінні знаннями, участь у районних конкурсах мовно-літературного профілю, участь та перемоги в спортивних змаганнях гімназійного, районного рівня та активну життєву позицію.

            Кочет Лілії, учениці 4 класу Єланецької гуманітарної гімназії, за активну участь в організації громадської роботи гімназії та селища, креативність, творчість і неординарність, артистизм, участь в районних заходах художнього спрямування, ІІ місце в районному конкурсі «Поетична пристань».

            Бескровній Юлії, учениці 4 класу Єланецької гуманітарної гімназії, за активну участь в гімназійних предметних олімпіадах та 3 місце у районній олімпіаді з німецької мови, креативність, творчість і неординарність, артистизм, участь в районних заходах художнього спрямування.

            Прокопчуку Михайлу Миколайовичу, вчителю історії, правознавства та предмету «Захист Вітчизни» Єланецької гуманітарної гімназії за високий професіоналізм, підготовку переможців обласних Турнірів юних правознавців та істориків, змістовну роботу в військово-патріотичного виховання молоді, сприяння підвищенню престижу гімназії.

            Волченко Наталії Василівні, педагогу-організатору, за високий професіоналізм та фахову компетентність, систематичність та цілеспрямовану діяльність по розвитку творчих здібностей учнів, вагомий особистий внесок у формуванні активної життєвої позиції школярів, за результативну підготовку до конкурсів районного та обласного рівнів, популяризацію здорового молодіжного дозвілля та формування позитивного іміджу навчального закладу.

            Палієнко Валентині Володимирівні, вчителю початкових класів, за високий професіоналізм та фахову компетентність, систематичну та цілеспрямовану діяльність по розвитку творчих здібностей учнів, результативність у підготовці учнів до шкільних та районних предметних олімпіад, активну участь у методичній роботі школи та району, піднесення престижу знань, формування позитивного іміджу навчального закладу та з нагоди 60-річного ювілею.

                 Кавун Діані Валеріївні, учениці 9-Б класу, за вагомий особистий внесок у суспільне життя школи та селища, патріотизм, цілеспрямованість, ініціативність, формування позитивного іміджу навчального закладу та селища в цілому і з нагоди свята Останнього дзвоника.

                 Желан В’ячеславу Миколайовичу, робітнику школи, за добросовісне, відповідальне виконання своїх обов’язків, вагомий внесок в ремонт школи, активну участь в житті селища та з нагоди 60-річного ювілею.

                 Чемердовській Людмилі Петрівні, класному керівнику 9-А класу Єланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, вчителю хімії за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію, особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Свята вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту.

                 Архіповій Тетяні Іванівні, класному керівнику 9-Б класу, вчителю математики Єланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію, особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Свята вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту.

                 Ковальчук Яні, учениці 9-А класу Єланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, за високі досягнення у навчанні, старанність, наполегливість, активну участь в житті школи та селища, активну громадянську позицію, створення позитивного іміджу школи та з нагоди Свята вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту.

                 Цап Інні, учениці 9-Б класу Єланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, за старанність, наполегливість, активну участь в житті школи та селища, активну громадянську позицію, створення позитивного іміджу школи та з нагоди Свята вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту.

                 Тарасенку Данилу, учню 9-Б класу Єланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, за високі досягнення, пропаганду здорового способу життя, популяризацію кращих військових традицій українського народу, патріотизм, створення позитивного іміджу школи та з нагоди Свята вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту.

 

        Згідно рішення виконкому №22 від 31.05.2017 року з нагоди випускного вечора отримають премії  випускники 11-х класів по 500 гривень:

             Гунчак Наталії Володимирівні, класному керівнику 11 класу, вчителю англійської мови за сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію, творче ставлення до навчання і виховання дітей, модернізації освітнього процесу та з нагоди Випускного вечора.

                 Кіліміченко Юлії учениці 11 класу Єланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, за старанність, наполегливість, працьовитість, активну громадянську позицію, участь в житті школи та селища, створення позитивного іміджу Єланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів та з нагоди Випускного вечора.

                 Квайсер Аліні, учениці 11 класу Єланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, за високі досягнення у навчанні, старанність, наполегливість, активну громадянську позицію, участь в житті школи та селища, створення позитивного іміджу Єланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів та з нагоди Випускного вечора.

                 Ніколайчуку Євгену, учню 11 класу Єланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, за досягнення у навчанні, старанність, наполегливість, активну участь в житті школи та селища, активну громадянську позицію, створення позитивного іміджу Єланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів та з нагоди Випускного вечора.

                 Сидоренко Станіславу, учню 11 класу Єланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, за високі спортивні досягнення, пропаганду здорового способу життя, популяризацію кращих військових традицій українського народу, патріотизм, створення позитивного іміджу Єланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів та з нагоди Випускного вечора.

                Яшину Сергію Олександровичу, учню 11 класу за вагомий особистий внесок у суспільне життя школи та селища, патріотизм, цілеспрямованість, ініціативність, формування позитивного іміджу навчального закладу та селища в цілому і з нагоди свята Останнього дзвоника.

               Кіт Катерині, учениці 5(9) Б класу Єланецької гуманітарної гімназії, за наполегливість у здобутті знань, перемоги у районних олімпіадах з фізики, інформатики, правознавства, української мови, активну життєву позицію, творчість та неординарність, піднесення престижу закладу в районі.

                 Свінтаку Олегу, учню 5(9) Б класу Єланецької гуманітарної гімназії, за наполегливість у здобутті знань, досягнення високих показників навченості, високі авторські здібності, за участь та перемоги в районних спортивних заходах, піднесення престижу закладу в районі.

                 Кіліміченко Аліні, учениці 5(9) Б класу Єланецької гуманітарної гімназії, за наполегливість у здобутті знань, любов до книги, за участь та перемоги в районних спортивних заходах, активну волонтерську роботу, піднесення престижу закладу в районі.

                  Богаченко Дар’ї, учениці 5(9) А класу Єланецької гуманітарної гімназії, за активну участь в організації громадської роботи гімназії та селища, цілеспрямованість, креативність, наполегливість та творчість, участь та неодноразові перемоги в спортивних змаганнях гімназійного і районного рівня, здобутки у творчих конкурсах обласного рівня, активну життєву позицію.

                 Жулєпі Максиму, учню 5(9)А класу Єланецької гуманітарної гімназії, за активну участь в організації громадської роботи гімназії та селища, цілеспрямованість, наполегливість і творчість, участь та неодноразові перемоги в спортивних змаганнях гімназійного, районного та обласного рівня та активну життєву позицію.

                 Фалько Аліні, випускниці Єланецької гуманітарної гімназії, за активну участь в організації громадської роботи гімназії та селища, креативність, творчість і неординарність, участь та перемоги в предметних олімпіадах, конкурсах на гімназійному та районному рівні, в захисті науково-дослідницьких робіт при Малій Академії Наук, участь в гімназійному конкурсі «Учень року», участь та неодноразові перемоги в спортивних змаганнях гімназійного та районного рівня, конкурсах природничо-математичного циклу, турнірах юних правознавців на гімназійному, районному, обласному рівні та активну життєву позицію.

                 Кушніру Роману, випускнику Єланецької гуманітарної гімназії, за активну участь в організації громадської роботи гімназії та селища, креативність, творчість і неординарність, артистизм, участь та неодноразові перемоги в предметних олімпіадах, конкурсах, участь в районних заходах художнього спрямування, за перемогу в обласному конкурсі «Юних правознавців» в складі гімназійної команди, участь та неодноразові перемоги в спортивних змаганнях гімназійного, районного, обласного рівня та активну життєву позицію.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь