Єланецька громада провела в останню путь Героя - Олександра Миколайовича Зуєва

Дата: 30.01.2024 15:44
Кількість переглядів: 118

Фото без описуСтрашна звістка знову сколихнула нашу громаду…

Сьогодні Єланецька громада зустріла на щиті свого земляка-Героя, вогнеметника  -  Олександра Миколайовича Зуєва, 25.08.1982 року народження, який загинув 18.01.2024 року на Донецькому напрямку під час виконання бойового завдання.

Народився Олександр Зуєв в місті Херсон. У 1991 році родина переїхала в село Возсіятське. Закінчив місцеву школу, мав багато друзів. Дитинство та юнацтво Олександра проходило в рідному селі, тут він створив сім’ю, народилося троє прекрасних діток.

Олександр  віддав своє життя за мир і спокій у наших домівках, за рідну Батьківщину, український народ.

Він ніколи не був байдужим до долі своїх земляків, побратимів, був життєрадісним, щирим другом, вірним і надійним товаришем, люблячим сином та батьком, братом, дядьком.  

Вздовж дороги , якою прямував жалобний кортеж,  вишикувалися схилені на коліна земляки. Прощалися із загиблим зі сльозами на очах, з болем від непоправної втрати рідні, односельці,  друзі, представники влади та військові.

У скорботі родина, друзі, побратими та вся наша громада. Важко знайти слова втіхи, які б змогли зменшити душевний біль від втрати рідної людини. У цю лиху скорботну годину висловлюємо щирі співчуття матері Людмилі Євгенівні, брату Олексію, сестрі Тетяні, дітям – Олександру, Діані, Дмитру, всім рідним і близьким покійного.

Нестерпна втрата найкращих синів України залишає глибокі рани й криваві сліди на рідних українських чорноземах. У жорнах жорстокої російсько-української війни безупинно сіється смерть. Все більше і більше наших молодих, сильних чоловіків у розквіті сил, наших героїв ми втрачаємо навічно...

 Вічна пам’ять і слава українському воїну Олександру Зуєву, який захищав рідну Україну і кожного з нас! Герої не вмирають! Героям Слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь