Єланецька громада попрощалася з Героєм - Олександром Хоровим

Дата: 04.04.2023 16:28
Кількість переглядів: 488

Сьогодні, 04 квітня 2023 року, Єланецька громада попрощалася зі своїм земляком, вірним сином України, жителем села Новоолександрівка – Олександром Івановичем Хоровим, 02 липня1965 року народження.

Олександр поклав своє життя поблизу населеного пункту Лозове Херсонської області. Він був вірний військовій присязі, відчайдушно протистояв ворогові, чітко виконував поставлені бойові накази, сміливо рвався до бою і до останнього подиху вірив у Перемогу.

Єланецька громада низько схиливши голови, живим коридором, зустріла свого захисника, щоб віддати останню шану воїну, який захищав усіх нас від російських загарбників, котрі посягнули на нашу рідну українську землю.

Прощання з полеглим захисником відбулося з усіма військовими почестями, скорботою та сльозами на очах. Поховали Олександра Хорова на цвинтарі в селі Новоолександрівка. Для своїх односельців, знайомих, друзів, рідних та побратимів він назавжди залишиться хоробрим, щирим, безмежно добрим, працьовитим, розумним чоловіком. А пам’ять про Героя навіки закарбується в серцях кожного з нас.

 

Єланецька громада висловлює щирі співчуття родині загиблого Героя. Сумуємо. Низько схиляємо голови у скорботі. Нехай світлий спомин про Хорова Олександра Івановича назавжди залишиться у пам’яті всіх, хто його знав, любив та шанував!

Вічна пам’ять і слава українському Герою!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь