Очаківська громада потребує допомоги

Дата: 10.01.2023 17:03
Кількість переглядів: 601

Фото без опису

Шановні жителі Єланецької громади!

Повномасштабна непровокована війна рф проти України нанесла нашій державі, українському народу непоправні психологічні, майнові та, найголовніше людські втрати. Сьогодні країна-агресор систематично та жорстоко знищує нашу приморську територіальну громаду, зокрема м. Очаків. Вчорашній обстріл був спрямований, передусім, проти мирних жителів: ціль – житлові будинки, заклади охорони здоров’я, соціальні заклади, інфраструктура; мета – знищити населення, у тому числі шляхом позбавлення будь-яких умов для проживання. 

За наявною інформацією внаслідок обстрілу постраждали 15 осіб, серед них – дворічна дитина. Також у місті понад 80% будівель зазнали значних пошкоджень: житловий фонд, об’єкти соціальної сфери та охорони здоров’я, адміністративні будівлі, об’єкти інфраструктури. Враховуючи, щодо м. Очаків тривалий час перебуває під ворожими обстрілами, нанесені 09 січня 2023 року збитки перевищують спроможність громади самостійно усунути наслідки підлості і ненависті нелюдів.

 Сьогодні надійшло звернення від Миколаївської обласної ради до усіх громад Миколаївщини підтримати очаківців та невідкладно, зважаючи на погодні умови та ступінь пошкоджень, надати посильну допомогу. Наразі актуальними є потреби в ОСБ плитах, шифері, плівці та інших будівельних матеріалах. 

Очаківська громада дуже очікує на нашу допомогу. Звертаємося до усіх небайдужих громадян надати  грошову допомогу для придбання необхідних будівельних матеріалів, які будуть доставлені  селищною радою до м.Очаків . 

Кошти можна перерахувати на карту Приватбанку  5457082291389869 (Дорошенко Тетяна Іванівна). 

Звіт про надходження та використання коштів буде опубліковано на сайті та  сторінках  в соціальних мережах Єланецької селищної ради.

Не будьмо байдужими! Допоможемо очаківцям подолати біду. Разом наближаємо Перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь